contactinformatie

galderseweg 64

4855 aj   galder   nederland

tel.: +31 (0)6 811 700 64

mail: info@giesendc.nl

  • LinkedIn Basic Black

© 2019 by Giesen Design Consultancy BV. 

onze passie is het succesvol maken van uw innovatie!
frank giesen
giesen design consultancy

Giesen Design Consultancy heeft op het gebied van productontwikkeling & innovatie ruime kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij projecten vanaf initiatie tot en met marktintroductie voor u uitvoeren en begeleiden.

Wij staan voor een pragmatische aanpak. Met de door ons ontwikkelde methodische analyses zijn we in staat om projecten terug brengen tot de essentie. Door hierop de focus te blijven leggen kunnen we zeer doelgericht naar een succesvol eindresultaat te werken.

U, als opdrachtgever, staat hierbij altijd centraal en de kennis die binnen uw organisatie aanwezig is, moet wat ons betreft volop worden gebruikt; het is nooit onze intentie om zomaar een product te ontwikkelen, onze doelstelling is altijd om tot een oplossing te komen die perfect past bij uw unieke situatie. 

Alleen zo kan productontwikkeling succesvol worden! Giesen Design Consultancy wil dit samen met u waarmaken. Hier staan we voor.

 

Wij zijn een kleine organisatie. Juist daarom zijn we zeer flexibel en kunnen we de optimale service bieden die wij nodig vinden voor een prettige en succesvolle samenwerking.

Specialistische activiteiten, waarvoor eventueel niet voldoende kennis in huis aanwezig is, worden in samenwerking met andere bedrijven uitgevoerd. Hiertoe hebben we een netwerk aan kwalitatief hoogwaardige bedrijven rondom Giesen Design Consultancy opgebouwd.

Kwaliteit en service op maat staan bij ons altijd voorop.

visie

Onderzoeken wijzen altijd weer uit: uitsluitend bedrijven die structureel bezig zijn met innovatie stellen hun toekomst zeker. Nieuwe, innovatieve producten bepalen dus de toekomst voor organisaties in een snel veranderende wereld. Maar, alleen de juiste nieuwe producten op het juiste moment kunnen een bijdrage leveren aan de (groei)strategie en zo helpen de continuïteit van een organisatie veiligstellen.

Het is dus van het grootste belang om de juiste nieuwe producten te ontwikkelen en deze op het juiste moment op de markt te introduceren. Dit is een gecompliceerd proces en zonder de goede aanpak en tools is de kans van slagen erg klein. Giesen Design Consultancy wil organisaties ondersteunen met het succesvol doorlopen van dit proces om zo de ontwikkeling van de juiste producten te realiseren. Maar, wat ons betreft is de inbreng van organisaties hierbij onmisbaar.

Productontwikkeling is geen op zichzelf staande activiteit. Wij weten dat productontwikkeling & innovatie alleen maar succesvol kan zijn als deze in de juiste context van uw organisatie wordt geplaatst. Door alle relevante factoren te gebruiken en op een goede manier te bundelen wordt deze context duidelijk. Wij kijken hierbij niet alleen naar de organisatie zelf, maar ook naar de ontwikkelingen in de markten en zelfs veel breder naar ontwikkelingen op maatschappelijk vlak en wetgeving. Alleen zo ontstaat een compleet beeld waarbinnen de juiste eigenschappen voor nieuwe producten naar boven komen.

 

missie

Giesen Design Consultancy ziet het als haar plicht om productontwikkeling & innovatie succesvol te maken binnen organisaties om zo hun continuïteit te borgen.
Door onze filosofie en werkwijze toe te passen bij onze opdrachtgevers willen wij graag helpen om tot succesvolle nieuwe producten te komen. 

Hiernaast willen wij graag laten zien hoe mooi het creatieve proces van productontwikkeling is en tot welke verrassende resultaten dit kan leiden; hoe onze passie leidt tot uw succesvolle nieuwe producten.

Onze passie, uw succes!