contactinformatie

galderseweg 64

4855 aj   galder   nederland

tel.: +31 (0)6 811 700 64

mail: info@giesendc.nl

  • LinkedIn Basic Black

© 2019 by Giesen Design Consultancy BV. 

the best design is the
  simplest one that works
the best design
is the simplest one
 that works
the best design
is the simplest one
 that works

Giesen Design Consultancy is een full service designbureau. Wij kunnen u helpen bij alle aspecten die direct of indirect met Productontwikkeling & Innovatie van doen hebben.

Wij onderscheiden activiteiten op 2 vlakken, namelijk consultancy en productontwikkeling.

Belangrijkste uitgangspunt bij Giesen Design Consultancy is om samen met u, als klant, tot een succesvol product te komen. Om dit te kunnen realiseren hebben wij de beschikking over een aantal unieke, door ons zelf ontwikkelde methodieken. Daarbij zijn we trouw aan onze ontwerpfilosofie.
Natuurlijk kiezen wij er altijd voor om een project specifiek af te stemmen op uw organisatie. Productontwikkeling is altijd maatwerk.

consultancy

Wij hebben jarenlang gebouwd aan de verbetering van de effectiviteit op het gebied van  productontwikkeling & innovatie. Hierdoor hebben we unieke tools ontwikkeld om productontwikkeling succesvol en effectief te maken. Deze kennis gebruiken we graag om organisaties verder te helpen. Of het nu gaat om strategische keuzes over (toekomstige) producten, om invulling van het proces of om uw organisatie rondom productontwikkeling, wij ondersteunen u graag om voor uw organisatie de juiste keuzes te maken. 

 

Onze aanpak is er altijd op gericht om uw productontwikkeling succesvol te maken. Succesvol door nieuwe producten te ontwikkelen die echt bijdragen aan de (strategische) groei en continuïteit van uw organisatie. 

productontwikkeling

Productontwikkeling is een proces dat uit een groot aantal disciplines is opgebouwd. Het gaat hierbij niet alleen om creativiteit, maar ook om techniek, commercie, sociale aspecten en organisatie.

Giesen Design Consultancy is in staat om al deze disciplines in een project in te brengen en vooral ook samen te brengen. Daarom spreken we ook graag van een full service designbureau. Tegelijk is het ook onze overtuiging dat de input van uw organisatie onmisbaar is om succesvol tot nieuwe producten te kunnen komen.

Om dit alles succesvol en effectief te laten verlopen, is ook projectmanagement een belangrijk aspect dat wij graag voor u uitvoeren.